Ramnath va quedar hipnotitzat

 Bona tarda amics. Jo Rachna Aggarwal us done la benvinguda a tots a nonveg story.com. Sóc un gran fan de les seves històries sexys. Avui us explico la meva història sexy. Feia molts dies que pensava que jo també us explicaré la història del sexe de la meva relació il·legítima. Així que avui us explicaré la meva història.


Ramnath pertanyia al repartiment de Yadav. Era un veí d'un poble de Noida. Però era molt xulo. L'edat serà uns 18-20. Tornava a casa d'hora a les 6 del matí. Fa l'esmorzar per als nens. els deixaria a l'escola. Després tornava i feia tota la feina de casa meva. Gairebé no descansa del matí fins al vespre. A poc a poc vaig començar a menjar moltes pistes de Ramnath.


Jo parlava molt amb ell en el meu temps lliure. Oh Ramnath! Ets molt jove. Per què no em case?Un dia només li vaig preguntar rient.

Hola BBG! Tenim un préstec de 5 lakh al cap. Tots els diners es van gastar en la medicina del nostre Bapu. Hi va prendre la seva medicina. Tot i així, en Bapu no va sobreviure. Quan Ramnath va començar a dir, se li van mullar els ulls.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

—Ho entenc —vaig dir i vaig posar la meva mà a la seva jove espatlla amb simpatia. "Ramnath, així que no tens amics?" li vaig preguntar, suavitzant el seu estat d'ànim. Va començar a riure.


No BBG! Ens fa molta vergonya la noia', va dir en la llengua del poble. Vaig començar a riure.


Després de la marxa del meu marit, puc dir que el meu servent s'havia convertit en el meu gran amic, el meu amic. Solia fer riure els meus fills d'una manera diferent. Els meus fills solien menjar menjar de les seves mans. També jugava amb ell.


A mesura que passaven els dies, em vaig obsessionar amb el servent Ramnath. Ara volia tenir una relació física amb ell el més aviat possible. Volia gaudir del seu cos jove.


Vaja BBG!! Piques! Ell va dir. Ramnath, tinc un fort dolor a la cama. Si us plau, premeu'l vaig dir


Hola BBG! Ell va dir. va venir al meu dormitori. Portava un camisó genial. Ramnath va començar a prémer els meus peus. Vaig començar a divertir-me molt. Però no volia pressionar-li els peus. Vaig haver de menjar-me la seva polla jove.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Ramnath una mica més amunt!! jo vaig dir


Ara va començar a pressionar les meves cuixes. Vaig posar el meu camisó intencionadament. Ramnath va quedar hipnotitzat en veure el meu cos esculpit. Però no li va fer res així. Volia que m'agafés i em fotis. Però era un Baba totalment estúpid. El vaig agafar de sobte.


Ramanath, sacia la meva set avui! Des de quan tinc set del teu amor! jo vaig dir Va quedar completament sorprès. tenia por. Tenia suor al cap. No, no BBG! Que estàs dient! Tu ets la meva mestressa. Com et puc fer tot això! Ell va dir.


Ramnath!! No em pots rebutjar. Et vull aquesta nit a qualsevol preu —vaig cridar enfadat com una esmoladora grassona. Estava molt enfadat.

No no BBG!! Això no ho podem fer! Ramnath va parlar i va sortir d'allà. Vaig tornar a trucar-lo, però probablement estava una mica nerviós. Havia anat a casa seva. Vaig estar molt enfadat quan va marxar. Jo era la seva mestressa. Com va anar després de parlar amb mi? Volia venjar-me d'ell.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Quan va venir l'endemà, el vaig calcular. Ell no sap que faré això.


No BBG! No em feu fora! Realment necessito diners! Va començar a suplicar amb les mans juntes. Vaig saber que ara el camell ha arribat sota la muntanya.


Et tornaré a contractar, però hauràs de completar la feina que vas deixar sense acabar ahir a la nit. Sempre que et convido a la sala, has de venir! Li vaig dir clarament a Ramnath. Es va posar de nou a pensar. Però necessitava molt de diners. L'havia pres. Quan va ser de nit, vaig fer un gest suau a Ramnath i li vaig dir que fes dormir els nens a la seva habitació i després vingués a la meva habitació.


Ramnath va venir a la meva habitació a les 10 de la nit. Portava un camisó vermell transparent. Ramnath va venir al meu llit. Vaig desbotonar tots els botons de la seva camisa amb les meves mans. Es va despullar des de dalt. Només tenia 18 anys. Era una noia bancària molt maca.


xucla la meva mare!! Vaig demanar

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Vaja BBG!! Va parlar i la meva mare va començar a beure. Em va agradar molt. Feia més de 3 mesos que el marit va anar a Bangalore. No havia menjat cap polla durant els 3 mesos. Durant els 3 mesos sencers, cap home m'havia fet un petó. Però avui compliré tots els meus desitjos. havia pensat.


Ramnath, la meva mare va començar a beure. Vaig treure la meva mà de sota el seu estómac i la vaig portar fins al meu cony. Va començar a acariciar-se el cony i va començar a assenyalar-hi amb els dits. Ramnath estava bevent com un bon home, la meva mare. Ramnath! No us espanteu, beu la meva llet considerant-me la vostra dona i foteu-me amb tanta força que pugui cridar- vaig dir.


Sóc la teva dona per aquesta nit! Li vaig mirar.


Ramnath va venir al meu cony i va començar a beure el meu cony. Ell estava bevent el meu mal amb diversió. També em va tocar el cony molt ràpidament amb una mà. Em tocava el cony com una màquina. Ara Ramnath va posar la seva polla al meu cony. El meu marit Virendra m'havia fotut molt, així que el meu cony estava molt esquinçat. El gall de Ramnath va entrar al meu cau amb molta facilitat.


Va començar a llepar-me com un canalla. Ramnath ràpidament va començar a colpejar la seva polla amb la mà. La mare seguia obrint la boca per beure els seus productes. Després d'un temps, el to de Fuch Fuch va sortir de la seva polla i va entrar directament a la meva boca. Vaig beure totes les seves coses. Després d'això, amics, em van matar el cul dient-li.

Comments